Rotterdam is een stad die veel mogelijkheden biedt om met de auto te verkennen. Er zijn veel spannende dingen te doen en te zien. Zeker als je een auto hebt, kun je er probleemloos van genieten. Maar wat zijn nu de dingen die je kunt doen? Om je daarbij te helpen, bespreken we daarom in dit artikel alle geweldige dingen die je kan doen met een auto in Rotterdam.

Verken de Rotterdamse haven

De Rotterdamse haven is een van de grootste havens ter wereld en zeker het bezoeken waard voor toeristen. Met de auto kan je er rondrijden en de verschillende delen van de haven verkennen, waardoor je de enorme vrachtschepen van dichtbij kan aanschouwen. Naast een auto huren in Rotterdam, kan je hier ook een rondvaart boeken om de haven beter te ontdekken. De Maeslantkering, daarnaast, is een deltawerk die uniek is om te ziek. Over deze brug rijden is dan ook een mooie ervaring.

Bezoek Diergaarde Blijdorp

Diergaarde Blijdorp is een andere populaire attractie in de stad, waarbij het hebben van een auto de reis erheen een stukje gemakkelijker maakt. Je kan de auto dan ook gemakkelijk parkeren op de parkeerplaats en de dierentuin een dagje ontdekken. De dierentuin biedt een breed scala aan dieren, waaronder olifanten, tijgers en apen. Je kan zelfs een ontmoeting met de dieren van dichtbij meemaken, waardoor het een mooie ervaring kan zijn voor jou en je gezin.

Ontdek de architectuur van Rotterdam

Rotterdam staat bekend om zijn indrukwekkende moderne architectuur en met je auto kun je alle iconische gebouwen en constructies verkennen die verspreid zijn over de stad. De Markthal is een bestemming die zeker het bezoeken waar is, met zijn prachtige plafondmuurschildering en vele kraampjes met verse producten. De Euromast biedt daarnaast een 360 graden uitzicht over de stad en de Kubuswoningen zijn een uniek architectonisch hoogstandje dat zeker niet gemist mag worden.

Autoverhuur Rotterdam biedt daarom de mogelijkheid om je bezoekje aan Rotterdam nog leuker te maken. Het huren van een auto is dan ook zeker iets om goed te overwegen om de leukste herinneringen te maken tijdens jouw weekendje weg.