Autobedrijf Zoetermeer

De meeste autobedrijven in Zoetermeer doen het al jaren goed en hebben veel klantervaring opgedaan in auto’s en de markt. Zo nu en dan wordt een opkomend bedrijf verwelkomd door de wereld, zoals Tesla. Met grote capaciteiten om consistent winstgevend te blijven, waarderen investeerders de fabrikant van elektrische auto’s als een van de 10 meest waardevolle autobedrijven ter wereld. Het zijn de grootste autobedrijven ter wereld op basis van marktkapitalisatie. Waarden zijn actueel door hun productie en marktbegrip.

Wij helpen u bij het vinden van de perfecte auto voor u!

Marktkapitalisatie

Je kunt de populariteit van bedrijven in Zoetermeer op verschillende manieren definiëren. Marktkapitalisatie is bijvoorbeeld daar om de marktwaarde te bepalen. Dit staat direct in verband met de populariteit van een bedrijf. Grote autofabrikanten kunnen worden gerangschikt op omzet of verkoop per eenheid en deze gegevens zijn terug te vinden in de kwartaal- en jaarverslagen. Zo is er Volkswagen AG, die voor het eerst in 1937 op de markt verscheen, met in Wolfsburg, Duitsland, het hoofdkantoor. Dit bedrijf verkoopt personenauto’s, motorfietsen en bedrijfsvoertuigen.

R

Toyota en GM

Denk aan Toyota. Vandaag de dag is Toyota Motor Corporation (TM) een van de meest toonaangevende autobedrijven. Het werd opgericht in 1937 en heeft zijn hoofdkantoor in Aichi, Japan. Het merk dealt in auto’s onder de merken Lexus, Scion en Hino. Het volgende bedrijf staat bekend als General Motors (GM), opgericht in 1908. GM heeft zijn basis in Detroit en handelt in auto’s en onderdelen onder merken als Chevrolet, Cadillac, Opel, Buick en GMC, maar heeft vestigingen over de hele wereld.

R

Motor companies

Ford Motor Company (F) stamt uit 1903 en heeft zijn basis in Dearborn, Michigan. Het bedrijf verkoopt consumentenauto’s en bedrijfsvoertuigen onder de merken Ford en Lincoln. Ford biedt ook financieringsdiensten aan klanten. De onderneming heeft bovendien een aantal dochterondernemingen en is actief in tal van joint ventures. Honda Motor Company (HMC) produceert auto’s, motorfietsen en elektrische apparatuur. De volgende is Nissan Motor Company, opgericht in 1933, afkomstig uit Yokohama, Japan. Het bedrijf handelt in consumenten- en bedrijfsvoertuigen onder merknamen, waaronder Infiniti en Datsun. Andere fabrikanten zijn onder meer Tata Motors (TTM), Tesla (Nasdaq: TSLA), PSA Peugeot, Citroen, BMW, Daimler, en (FCAU)

Merk sterkte

Een andere manier om populariteit te meten, is door merksterkte te kwantificeren. Volgens Forbes zijn de krachtigste merken onder autofabrikanten Toyota, Lexus, Kia Mercedes Benz, Ford, Volkswagen, BMW, Chevrolet, Nissan, Honda, Audi, Hyundai, en Porsche. Deze merken behoren allemaal tot de top 100 merken wereldwijd.