Ben jij als ondernemer op zoek naar een betrouwbare bedrijfswagen? Dan ben je bij Peugeot aan het juiste adres! In 2023 komen er namelijk nieuwe modellen op de markt die je zeker niet wilt missen. Van de elektrische Peugeot e-Expert en e-Partner tot de compacte Peugeot Partner. Met moderne technieken en veiligheidsvoorzieningen zijn deze bedrijfswagens helemaal klaar voor de toekomst. En het onderhoud? Daar hoef jij je geen zorgen over te maken. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat jouw Peugeot bedrijfswagen altijd in topconditie blijft.

De elektrische Peugeot e-Expert en e-Partner

Als ondernemer ben je altijd op zoek naar een bedrijfswagen die aan al jouw wensen en eisen voldoet. Peugeot komt in 2023 met twee nieuwe modellen op de markt: de e-Expert en de e-Partner. Deze bedrijfswagens zijn volledig elektrisch en bieden vele voordelen. Zo heeft de e-Expert een actieradius tot wel 330 kilometer en de e-Partner tot wel 275 kilometer. Hierdoor hoef je je minder zorgen te maken over het opladen van de auto, en kun je je vooral richten op je werkzaamheden.

Naast de goede actieradius, beschikken de e-Expert en de e-Partner ook over vele moderne technieken voor veiligheid en comfort. Zo hebben beide modellen een Head-Up Display, waardoor je belangrijke informatie altijd in je gezichtsveld hebt. Ook zijn er veel slimme rijhulpsystemen aanwezig, zoals Active Safety Brake en Lane Departure Warning. Hierdoor rijd je niet alleen veiliger, maar ook comfortabeler.

De laadruimte van de e-Expert en e-Partner is ook zeer functioneel. De laadruimte van de e-Expert heet tot wel 5,3 m3 aan effectieve laadruitme, terwijl de e-Partner een laadvolume tot 4,4 m3 heeft. Hierdoor is er genoeg ruimte om al jouw spullen mee te nemen. Daarnaast zijn beide modellen voorzien van een laadvloer die vlak is, waardoor het in- en uitladen van zware spullen gemakkelijker wordt.

Al met al bieden de Peugeot e-Expert en e-Partner veel voordelen voor de moderne ondernemer. Door de goede actieradius, moderne technieken en functionele laadruimte zijn deze bedrijfswagens ideaal voor dagelijks gebruik. En doordat deze modellen volledig elektrisch zijn, draag je ook nog eens bij aan een beter milieu.

Peugeot Partner als compacte bedrijfswagen

Ben jij op zoek naar een compacte bedrijfswagen met handige functies voor professioneel gebruik? Dan is de Peugeot Partner zeker het overwegen waard. Met zijn compactheid en wendbaarheid is deze bedrijfswagen perfect voor in de stad. Bovendien beschikt de Peugeot Partner over handige functies, zoals een achteruitrijcamera en een automatische parkeerhulp. Ook is er genoeg opbergruimte voor al jouw gereedschap en materialen. De Peugeot Partner is beschikbaar in verschillende modellen, waardoor er altijd een variant is die past bij jouw behoeften. Of je nu een kleine ondernemer bent of een groot bedrijf runt, de Peugeot Partner is een betrouwbare keuze voor al jouw zakelijke activiteiten.

Afmetingen, laadruimte en brandstofopties bij Peugeot bedrijfswagens

Wanneer je op zoek bent naar een bedrijfswagen, is het belangrijk om te weten welke afmetingen en laadruimte de auto biedt. Bij Peugeot bedrijfswagens heb je de keuze uit verschillende modellen met diverse laadvolumes en brandstofopties. Zo kun je kiezen uit diesel, benzine en hybride modellen, afhankelijk van jouw voorkeur. De Peugeot Partner is een compacte bedrijfswagen die wendbaar en handig is voor professioneel gebruik. Voor grotere ladingen kun je kiezen voor de Peugeot Expert of Boxer, die beide ruimere laadruimtes bieden. Of je nu op zoek bent naar een kleine of grote bedrijfswagen, Peugeot heeft een model dat past bij jouw wensen en behoeften.

Het belang van goed auto-onderhoud

Om ervoor te zorgen dat jouw Peugeot bedrijfswagen ook in 2023 nog steeds als nieuw rijdt, is goed onderhoud van groot belang. Door regelmatig preventief onderhoud uit te voeren, kun je problemen voorkomen en ervoor zorgen dat je auto veilig en betrouwbaar blijft. Het is daarom belangrijk om te letten op de dashboardindicatoren, zoals het oliepeil en de bandenspanning, en om regelmatig een grote auto onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Zo ben je altijd verzekerd van een goed werkende auto. Bij Peugeot kun je bovendien rekenen op vervangend vervoer, mocht je auto toch onverhoopt pech krijgen of gerepareerd moeten worden.

Onderhoudsbeurt auto: grote beurt en vervangend vervoer

Wanneer jouw Peugeot bedrijfswagen toe is aan een grote onderhoudsbeurt, kun je rekenen op de expertise van de dealer en het gebruik van originele onderdelen. Tijdens de grote beurt wordt je auto gecontroleerd op meerdere punten, worden eventuele herstelwerkzaamheden uitgevoerd en wordt de olie ververst. Bij Peugeot krijg je bovendien vervangend vervoer ter beschikking zodat je mobiel blijft tijdens het onderhoud. Zo kun je zonder zorgen weer veilig op weg met jouw Peugeot bedrijfswagen en blijft deze in topconditie voor jouw professionele activiteiten.

Vergelijking tussen elektromotor en verbrandingsmotor

Met de e-Expert en e-Partner zijn er weer 2 electrische modellen op de markt. Maar hoe verhoudt de elektromotor zich eigenlijk tot de verbrandingsmotor? Hieronder volgen enkele voor- en nadelen van de elektromotor en de verbrandingsmotor.

Voordelen van de elektromotor:

  • Minder onderhoud nodig
  • Stiller en milieuvriendelijker

Voordelen van de verbrandingsmotor:

  • Grotere actieradius
  • Sneller en gemakkelijker tanken

Het is dus belangrijk om te kijken naar jouw persoonlijke behoeften en gebruikspatroon om te bepalen welke motor het beste bij jou past. Bij Peugeot bedrijfswagens heb je de keuze uit verschillende brandstofopties en kun je altijd terecht voor advies over welke motor het beste bij jou past.

Regelmatige controle van het oliepeil in de motor

Een belangrijk onderdeel van goed onderhoud van je Peugeot bedrijfswagen is het regelmatig controleren van het oliepeil in de motor. Een te laag oliepeil kan tot motorschade leiden, terwijl een te hoog oliepeil kan leiden tot overmatige lekkage en een verhoogd brandstofverbruik. Controleer daarom regelmatig het oliepeil en voorkom onnodige kosten en problemen.

Vervangend vervoer bij autopech of reparatie

Niets is zo vervelend als autopech of een reparatie die langer duurt dan gepland. Gelukkig biedt Peugeot de mogelijkheid tot vervangend vervoer. Zo blijf jij mobiel en kun je gewoon doorgaan met je werkzaamheden. Bij Peugeot kun je rekenen op een vergelijkbare nieuwe auto als vervanging, zodat je weer snel de weg op kunt.