Wanneer je steeds weer defecten aan je auto ontdekt en daardoor bijna wekelijks bezig bent deze te repareren dan wordt het wellicht tijd voor een andere auto. Het aanschaffen van een tweedehands auto is helaas echter wel meteen een behoorlijke kostenpost. Autorijden is nou eenmaal duur, maar er is ook een andere oplossing. Hoe zou jij het vinden als je een gloednieuwe auto kunt rijden voor een laag bedrag per maand en daarbij maar een klein bedrag kwijt bent om je auto te voorzien van de nodige brandstof?

Goedkoper en nieuwer auto rijden dan ooit!

Wanneer je niet meer op je huidige auto kunt vertrouwen en meer tijd kwijt bent aan sleutelen dan aan autorijden, dan wordt het tijd om actie te ondernemen. Verkoop je oude bakkie en kijk eens naar bijvoorbeeld een Volkswagen ID3 lease, of één van de vele andere elektrische lease auto’s die momenteel al in Nederland verkrijgbaar zijn. Elektrische autorijden is allang niet meer suf. De supersnelle en zeer goedkoop te rijden auto’s die momenteel op de markt zijn overtreffen al je verwachtingen.

De voordelen van elektrisch autorijden

Steeds meer mensen gaan inzien dat elektrisch autorijden de oplossing is. Niet alleen voor het milieu maar ook voor hun portemonnee. Het aanschaffen van een nieuwe elektrische auto is weliswaar een flink bedrag, zo’n auto ligt in de prijsklasse net een stap hoger dan dezelfde auto op fossiele brandstof. Dit komt door de technische elektromotor die deze auto’s bevatten. Maar wanneer je eenmaal kilometers gaat maken verdien je dit bedrag supersnel terug. Je hoeft namelijk geen dure brandstof meer te tanken, het opladen van de elektrische auto kost veel minder geld. Daarbij betaal je geen wegenbelasting en de onderhoudskosten van dergelijke auto’s ligt vele malen lager dan bij een auto op benzine of diesel. Dit komt omdat elektrische auto’s minder bewegende en daardoor slijtende onderdelen bevatten.

Rij een gloednieuwe elektrische auto zonder deze aan te schaffen

Wanneer je spaarrekening niet toereikend is om een elektrische auto te kopen, maar je wilt toch profiteren van het voordelig rijden, dan is het leasen van zo’n auto de perfecte oplossing. Je betaald een vast laag maandbedrag en daarvoor rijdt je een gloednieuwe elektrische auto. Daarnaast hoef je enkel de laadkosten, het parkeergeld en eventuele verkeersboetes te betalen. Alle andere kosten zoals de autoverzekering, de onderhoud en reparatiekosten en het eventueel nodige vervangende vervoer worden door de leasemaatschappij betaald.

Waar vind is de juiste informatie voor het rijden van een elektrische lease auto?

De website elektrischeautolease.nl is speciaal in het leven geroepen om iedereen te activeren om elektrisch te gaan rijden. Natuurlijk kan niet iedereen een elektrische auto kopen, maar een elektrische auto leasen is voor velen van ons wel de perfecte oplossing. Je vindt op de website alle nodige informatie over leasen, elektrische auto’s en de beschikbare modellen. Na het lezen van deze informatie ben je klaar een weloverwogen keus te maken. Je weet welke elektrische auto bij jou past en wat hiervan de maandelijkse kosten zijn.