Wanneer je je auto net hebt gekocht, ben je er helemaal verliefd op. Na een tijdje is ie echter niet zo speciaal meer voor je en raak je uitgekeken op je voertuig. Maar met Spraydip kun je je auto er weer als nieuw uit laten zien. Wat de voordelen en mogelijkheden van dit vloeibaar rubber voor je auto precies zijn, lees je in deze blog!

De voordelen

Laten we gelijk beginnen met het duidelijkste en grootste voordeel van Spraydip: je kan je auto er een hele andere look mee geven. Dit vloeibaar rubberen laagje beschermt de lak die eronder zit tegen krassen en verkleuring. Daarnaast is Spraydip verkrijgbaar in handige spuitbussen, waardoor het makkelijk zelf aan te brengen is. Hierdoor is het een stuk goedkoper dan je auto professioneel laten spuiten of wrappen, maar het resultaat ziet er even professioneel uit. En wanneer je de oude kleur van je auto weer terug wil of een andere kleur Spraydip aan wil brengen, is het flexibele rubberen laagje weer makkelijk en krasvrij te verwijderen!

De mogelijkheden

Door de verschillende soorten Spraydip zijn de mogelijkheden eindeloos. Ten eerste kan je naar je hele auto ook alleen een deel van je auto een ander kleurtje geven voor een gaaf kleuraccent. Daarnaast is er ook Spraydip speciaal voor velgen, waardoor je je velgen van een leuk kleurtje kan voorzien. Ten slotte is Spraydip verkrijgbaar in heel veel soorten finishes. Hou je van een rustigere look, dan is een matte finish helemaal jouw ding. Als je graag opvalt, is een fluoriserende kleur wellicht iets voor jou. Hou je van fancy? Ga dan de metallic of candy pearl parelmoer finishes. Maar als je echt uit wil pakken, ga je voor de cameleon finish. Deze verandert van kleur, afhankelijk van hoe je hem bekijkt, net als bij een kameleon dus!