Als u op vakantie gaat, is het de moeite waard om zo veel mogelijk geld te besparen. In plaats van een fortuin uit te geven aan een parkeerplaats op de luchthaven, zou u van uw zuurverdiende geld moeten genieten door op restaurant te gaan, op daguitstapjes te gaan en kleine luxeartikelen te kopen terwijl u op vakantie bent.

Goedkoop parkeren op de luchthaven is niet moeilijk als u weet hoe u het voor elkaar krijgt. Zo bespaart u aanzienlijk op uw kosten en houdt u meer over om uit te geven aan de dingen die echt belangrijk zijn. Hier leest u hoe u de beste prijs kunt krijgen.

Hoe vindt u een goedkope parkeerplaats op de luchthaven: 

1) Reserveer op voorhand

Probeer zo ver mogelijk van tevoren te boeken. Als u te laat boekt, misschien een week van tevoren of zelfs op de dag van uw vlucht, dan kunt u met een flinke deuk in uw portemonnee komen te zitten. Om goedkoop te parkeren op de luchthaven boekt u het best zodra u uw vakantie geboekt heeft – het loont om een planning te hebben!

2) Rondkijken

Neem geen genoegen met de parkeermogelijkheden op de luchthaven – die zijn vaak het duurst. Kijk in plaats daarvan rond voor particuliere parkeerdiensten. Om de beste luchthavenparkeerplaats te vinden, is het de moeite waard om online te zoeken met Google, Bing of een andere zoekmachine. Er zijn ook vergelijkingssites, waarmee u in een paar eenvoudige stappen de parkeerkosten direct op één scherm kunt vergelijken.

Als je een reis gaat maken en je vliegt van op Eindhoven Airport, zou je gebruik kunnen maken van de minst dure valetparking van https://eazzypark.nl/.

3) Zoeken naar online aanbiedingen

Soms hebben parkeerservices een aanbieding wanneer u online boekt – misschien 10% korting, of 10 dagen parkeren voor de prijs van 7. Kijk voordat u uw parkeerplaats boekt op sites met kortingscodes om de beste aanbiedingen te vinden en zorg er tegelijkertijd voor dat ze geldig zijn voor uw specifieke vakantiedata. 

4) Auto delen

Als u met een grote groep op vakantie gaat, probeer dan zo weinig mogelijk auto’s mee te nemen. Als u van plan was om met drie auto’s te gaan, kijk dan of uw passagiers in plaats daarvan in twee auto’s passen. Verdeel de parkeerkosten onder elkaar en bespaar zo geld.

5) Goedkoop is niet altijd het beste

Hoewel goedkope parkeergelegenheden bij de luchthaven beschikbaar kunnen zijn, moet u altijd de aangeboden diensten controleren. Heeft de parkeergelegenheid een gratis pendeldienst die 24 uur per dag rijdt? Zo niet, dan kan het zijn dat u extra moet betalen om naar de luchthaven te gaan. Is de parking beveiligd? Als u zich zorgen maakt over de veiligheid van uw auto, dan moet u controleren of de parking 24 uur per dag volledig beveiligd is.