Of je nu een oude auto hebt, een gloednieuwe, een mooie, een kleine of eentje die het niet doet….. Wanneer je in Nederland woont en je een auto op jouw naam hebt staan moet je hier een minimale WA autoverzekering voor afsluiten. Ook als de auto niet op de openbare weg rijdt momenteel. Heb je geen autoverzekering afgesloten dan kun je binnen de kortste keren een boete van het RDW verwachten. Zij zien namelijk welke auto’s er wel geregistreerd zijn maar niet verzekerd. Deze boetes zijn overigens niet mis.

Autoverzekering vergelijken

Ben jij op zoek naar de goedkoopste autoverzekering? Een autoverzekering vergelijken via een vergelijker is dan de oplossing. Op de website van autoverzekering.nl vind je zo’n onafhankelijke autoverzekering vergelijker. Er zijn een groot aantal autoverzekeringen aangesloten bij deze website. Het afsluiten van een autoverzekering is maatwerk. De autoverzekeraar berekent de premie namelijk aan de hand van een aantal punten die per autogebruiker verschillen. Zo wordt er gekeken naar je leeftijd, het aantal schadevrije jaren, de hoeveelheid kilometers die je per jaar rijdt, je woonplaats en de soort auto die je wilt verzekeren. Wat voor jou een goede en goedkope autoverzekering is, hoeft voor jouw broer dus helemaal niet de juiste te zijn. Alle autoverzekeringen die aangesloten zijn bij de vergelijker betalen een vast bedrag wanneer er een autoverzekering wordt afgesloten via de vergelijker. Het maakt dus voor de vergelijker niet uit welke autoverzekering jij kiest, vandaar dat deze onafhankelijk is.

Direct afsluiten en autorijden

Heb jij de juiste autoverzekering gevonden via de vergelijker? Klik dan op autoverzekering.nl – afsluiten. Je ontvangt dan een offerte en wanneer je hiermee akkoord gaat krijg je een voorlopige dekking. Je kunt dan direct de weg op. Binnen enkele dagen heeft de bewuste autoverzekering je gegevens gecheckt en wordt de verzekering omgezet in een gewone autoverzekering.