Het CBR heeft een tijdje stil gelegen vanwege corona, het heeft zich nu weer opgepakt maar er zijn veel achterstanden. Mensen die eigenlijk af moesten rijden in de periode dat alles stil lag, krijgen voorrang om als eerst af te rijden, hierdoor is het lastig om af te rijden in deze tijd omdat het CBR het zo druk heeft en eerst alle achterstanden ingehaald worden.

Komt u uit de omgeving Gouda / Bodegraven en wilt u zo snel mogelijk uw auto, brommer, motor, aanhang rijbewijs halen maar bij elke rijschool staat een enorme wachtrij ?

Bij rijschool Gouda of rijschool Bodegraven van auto rijschool Boomsluiter kunt u terecht.

Snel uw rijbewijs

Bij rijschool Gouda en rijschool Bodegraven is het mogelijk om alsnog zo snel mogelijk uw rijbewijs te halen. Autorijschool Boomsluiter is een ervaren rijschool en al met meer dan 35 jaar ervaren. Het is mogelijk om bijna elke dag wel te rijlessen. Naast dat u een praktijkexamen kunt afleggen bij auto rijschool Boomsluiter kunt u ook uw theorie bij autorijschool Boomsluiter doen.

Bij autorijschool Boomsluiter is het mogelijk uw rijbewijs te halen voor auto, motor, scooter, aanhanger en vrachtwagen.

Tips voor autorijlessen

Leer goed, het doornemen van je auto theorie boek kan geen kwaad. Kijk of u misschien wat bekends tegenkomt als u bij iemand in de auto zit en of u het zelf al kan toepassen bij het autorijlessen.

120 minuten beter dan 60 minuten, vaak bestaat een les uit 60 minuten. Maak van die 60 minuten 120 minuten, vaak moet u nog even wennen en na meer uur bent u gewend en pikt u beter alles op.

Rij eens met een andere leerling, als u met een andere leerling meerijdt kunt u meer ervaring opdoen en kunt u op andere puntjes letten waarvan u die van u zelf niet door hebt.

Hou je hoofd koel, het is belangrijk om rustig te blijven en dat als u fouten maakt dat u dan niet gelijk gezakt bent maar dat fouten maken mag. De examinator let er op of u goed inzicht heeft in het verkeer en of u veilig rijdt, fouten maken mogen dus als u ze wel op een veilige manier kunt oplossen.