Ben je het beu om steeds weer te moeten sleutelen aan je auto omdat deze je weer in de steek heeft gelaten. Wordt het tijd voor een andere auto maar heb je eigenlijk nog niet voldoende gespaard om een beter exemplaar te kunnen kopen? Dan is occasion private lease wellicht de oplossing!

Een tussenoplossing voordat je een goede tweedehands auto kunt kopen

Wanneer je eigenlijk gewoon graag een andere auto wilt kopen maar daarvoor nog even verder dient te sparen is een occasion private lease een zeer mooie tussenoplossing. Omdat het bij deze constructie niet gaat om een gloednieuwe auto, maar om een jong gebruikt model, is het mogelijk om de leaseperiode voor een jaar of voor twee jaar af te sluiten. Geen lange contracten dus. Daarbij is het een groot voordeel dat de occasion private lease auto al voor je klaar staat. Deze hoeft niet meer gemaakt te worden in de fabriek. Je kunt er dus al binnen een paar dagen in rijden.

Een occasion private lease contract afsluiten bij Bynco

Bij Bynco worden ex lease auto’s gebruikt voor de occasion private lease. Met de opkomst van private lease zijn er mooie ex-lease auto’s in overvloed op de markt aanwezig. Deze auto’s zijn vaak keurig onderhouden, hebben weinig kilometers gereden en in het onderhoudsboekje staat precies welke onderdelen vervangen zijn in de afgelopen jaren. De perfecte auto’s dus om aan te bieden in een occasion private lease contract.

Voordelen van occasion private lease

Zo’n occasion private lease contract heeft overigens precies dezelfde voorwaarden als wanneer je een nieuwe lease auto kiest. Je betaald een vast bedrag per maand en je benzine. Alle overige kosten worden door Bynco betaald, denk hierbij aan de autoverzekering, de wegenbelasting, de onderhoudskosten en eventuele reparaties. Wanneer er iets mis is met je lease auto krijg je ook direct vervangend vervoer. Het rijden in een occasion private lease auto is dus een zeer onbezorgde manier van autorijden en ook nog eens een stuk goedkoper.