Op onze website is meerdere malen de Panorama garantie bij rolstoelauto’s genoemd. Hier vertellen wij wat deze garantie precies inhoudt. Vast staat dat dit een extra reden is om te kiezen voor Freedom Auto Aanpassingen. Gelijkwaardigheid en flexibiliteit zijn onze kernwoorden en dit uit zich ook middels deze garantie. Neem direct contact op na het lezen voor een persoonlijke aanpak voor jouw wagen! Laat je verrassen door de innovatieve mogelijkheden van Freedom Auto Aanpassingen en rij binnenkort rond in een nieuwe rolstoelwagen! 

De Panorama garantie van Freedom Auto Aanpassingen

Graag vertellen we hier meer over de Panorama garantie. Onze ervaring leert dat veel rolstoelgebruikers in de auto anders zitten dan anderen. Dit komt omdat ze bijna automatisch hoger zit dan medepassagiers. De Panorama garantie mijdt dit. Je zit hetzelfde als andere passagiers en ziet onderweg nog eens wat. Ook draagt dit bij aan de algehele veiligheid. De gebruiker staat in het middelpunt en op basis daarvan worden noodzakelijke wijzigingen doorgevoerd. Middels een zogeheten pasformulier stellen wij de exacte afmetingen vast en wordt de Panaroma garantie mogelijk. Zo kun we in 1 keer het beste product afleveren. 

Neem nu contact op met Freedom Auto Aanpassingen!

We hopen jouw interesse in een rolstoelauto te hebben gewekt. De Panaroma garantie is slechts 1 van de vele extra’s die wij bieden bij Freedom Auto Aanpassingen, maar het is zeker een element dat onze onderneming onderscheidt van andere aanbieders. Neem contact op voor ons complete assortiment! Wij zijn de expert op dit gebied en kennen de moderne technieken. Lange termijns relaties zijn belangrijk en naast de aanschaf van een nieuwe auto kun je hier leasen en een occasion kopen. Wij kijken er naar uit om met je in contact te komen en deze investering soepel te laten verlopen!